Aprenem jugant

El joc és una de les eines més important en el desenvolupament de tot infant. A través, del joc lliure els nens i nenes poden experimentar, aprendre sobre tot el que els envolta, provar nous desafiaments i conductes, resoldre conflictes, manipular, imaginar… En definitiva, posen en marxa tot tipus d’habilitats emocionals, motrius, socials i cognitives.

Coneixèm el medi

A través de l’observació i el contacte directe els nens i nenes coneixen la natura, el seu barri, les tradicions populars… Tots els infants posseeixen una capacitat innata de curiositat e interès per aprendre a través del seu ambient.

Fem de l’anglès la nostra tercera llengua

Ara que els infants estan desplegant totes les seves capacitats és el moment que aprenguin una tercera llengua com és l’anglès, casi de manera inconscient, mitjançant un accés diari i noves experiències. Per això les educadores auxiliars dels nostres centres només parlen amb anglès. A més, els més grans tenen la oportunitat de gaudir del mètode de KIDS&US!

Gaudim de la música

La música forma part del dia a dia de la nostra escola. Ens acompanya per recollir, reunir-nos, rentar-nos les mans, preparar-nos per dinar…A més, donem importància a l’estimulació musical, que ajuda a potenciar la creativitat i la memòria i afavorir la capacitat de concentració. Pròximament implantació del mètode d’estimulació musical TOT SONA.

Fem psicomotricitat

Treballem el plaer sensoriomotor dels infants desenvolupant les seves capacitats motores, cognitives i afectives. Les educadores plantegen una proposta de psicomotricitat i és l’infant de manera lliure qui desenvolupa totes les seves capacitats.

Piscina

Els nens i nenes que vulguin poden aprendre mitjançant el joc i amb grups molt reduïts a nadar al Centre Esportiu Joan Miró.